jeg har tenkt litt..

jeg har kommet frem til at jeg ikke burde si noe på dps! har snakket med mamma og pappa og de mente det ville være dumt å si at en fagperson har tatt feil haha og det er jeg enig i! dps kommer bare til å si jeg er syk igjen!!

jeg har også tenkt litt.. jeg tror ikke lenger på at mamma har operert inn en chip i hodet mitt og kan følge med på meg via en type ipad eller noe! men jeg vet at de som styrer alt kan se gjennom øynene mine og høre hva jeg hører! jeg kan føle det i øynene mine!

De som styrer alt er utenfor denne verdenen, så det er derfor jeg ikke kan få tak i dem! og hvis jeg snakker om dem er det ingen som vet noe og sier bare jeg har psykose eller vrangforestillinger fordi de er programmert til det! 😉

ja.. det var vel det! har ikke noe mer på hjertet i dag!

hade!

Får ikke Sove

Hei! 
klokken er 03:56 og jeg har tenkt mye på å slutte på medisiner og hva som vil skje om de finner ut at jeg har sluttet. er redd for å bli tvangsinnlagt igjen eller at de starter med tvangsmedisinering!! 

har lyst til å fortelle dem at jeg ikke er syk og at jeg har aldri vært syk. medisinene fungerer ikke uansett, hvertfall ikke fra dems synspunk, for dem har jeg symptomer.. de mener det jeg tror på er psykose?? og det stresser meg!! hva med alle de andre som tror på ting? har de også psykose liksom??? har lyst til å si jeg egt ikke trenger å gå dit lenger også. fordi jeg er jo ikke syk! 

Har også tenkt en del på å kontakte Pasientombudet, om det ikke går den veien jeg vil det skal gå. 

jeg er også redd for å miste AAP! vil ikke miste den! liker å jobbe bare to ganger i uken! hva skal jeg gjøre om jeg mister den?? er det en annen stønad jeg kan få? for jeg orker ikke jobbe mer enn to ganger i uken!! vil egt ikke jobbe i det hele tatt.. 

er så sykt stressaaaaa!!!! 

for å prøve å roe meg med så hører jeg på:
Enten Går Det Bra, Ellers Går Det Over av TIX
Fingers Crossed av Lauren Spencer Smith

 

det hjalpfaktisk å skrive litt.. skal prøve å sove nå, 
natta! <3