Crazy Brain Back at it Again

det har vært litt av noen dager siden sist! 

mye drikking, mye uvirkelighetsfølelser, lite søvn og dårlig med mat, som førte til at jeg tok en liten turen til mor og far! 

var litt annerledes enn sist jeg var der. 
det var liksom ikke helt som det pleier? litt vanskelig å forklare.. men de virket liksom litt mer forståelsesfulle? akkurat som om noen hadde fortalt dem noe om meg? noe jeg ikke vet elns? det virket jo egt litt sånn sist også, men på en annen måte? for da var det mer sånn “passe på” oppførsel. mamma pleier også alltid å mase om at jeg må ta vitaminer! men dette gjorde hun kun to ganger, først etter at jeg hadde vært der i to dager lurte hun på om jeg tok litt vitaminer hjemme, og siste dagen jeg var der synes hun det var lurt at jeg tok vitaminer.

jeg er fortsatt stressa over de vitaminene og pillene de vil jeg skal ha i meg da! for når hun nevnte at jeg burde ta de ble jeg super stressa! og når hun la de på bordet ble de bare liggende der en stund! visste ikke hva jeg skulle gjøre! ville ikke spise de, men kunne ikke kaste de heller, for da fikk jeg super skyldfølelse og ble jo bare stressa av det også.. så jeg ble egt bare sittende å se på de tre små pillene som lå der.. 

jeg er også litt redd for en type bil om dagen?? aner ikke as, men hver gang jeg ser en sånn bil blir jeg super stressa og får nesten litt panikk! 

jeg vet de følger med! vil ikke at de skal ha kontroll over meg! og det vet de! så de er sikkert litt stressa?? idk.. tror de har koblet seg til mobilen min også? 

Det er noe som ikke stemmer helt! men sånn er livet i guess hahaha! 
 

Riksen om to dager!!

Ei Litta Update

ikke så mye som skjer om dagen as.. eller jo, kind of. men mest inne i hodet, hahah… men føler det er nok nå, liksom.. denne bloggen er alt for negativ! trenger noe mer litt positivt! hehe.. 

uansett… 
har ikke gjort så mye annet enn å binge en serie i to uker i strekk elns.. digger serien! den serien er hjertet mitt as!! datt litt av for noen år siden, har catch’a  opp og er nesten på årets sesong! elsker serien! selv om jeg noen ganger irriterer meg helt sykt over kamera utsnitt, klipp og noen av karakterene, griner jeg helt sykt hele tiden as hahah.. den serien as.. damn!! 

Her er et bilde jeg tok for noen dager siden på vei hjem fra byen! 

som sagt, skriving og blogging er egentlig ikke helt min greie, men jeg er veldig aktiv på sosiale medier! som twitter, tiktok og tumblr! 

twitter: hejamsit 
tumblr: terriblejokesonme
tiktok: hejamsit

Følg meg gjerne!! 

her er en comic jeg digger: 

 

Ha det bra!! 
 

sånn går no dagan

det er litt mye as..

homoterapi. transdebatt. selvskading over hele norske internett. og en haug av andre greier! 
 

Så alt dette fører jo seff til litt mye drikking… og litt fylleangst dagen derpå! 

Håper folk der ute, du som leser, har det bra! 

Hade!